UNA MICA DE NOSALTRES

Coneix Pole Dance Factory

UNA MICA DE NOSALTRES

Coneix Pole Dance Factory

Pole Dance Factory va néixer el 2011 amb el propòsit d’apoderar-se a través de la pràctica del pole dance. Ens enorgulleix oferir un espai inclusiu, qualsevol persona de totes les edats i nivells d’habilitat poden descobrir i explorar el fascinant art del pole dance. La nostra missió és fomentar la confiança, la força i l’expressió personal mitjançant aquesta disciplina artística i esportiva.

 

Oferim classes de pole dance de qualitat impartides per instructors generosos, altament capacitats i experimentats. Ens esforcem per crear un ambient segur i acollidor on cada estudiant se senti inspirat a superar els seus límits i assolir els seus objectius individuals.

Valorem la diversitat i la inclusió a la nostra comunitat. Celebrem la singularitat de cada persona i promovem un espai lliure de judicis.

Què pot fer per tu el pole dance?

1. Millora de la força i la forma física total
El pole dance és un exercici de cos complet que ajuda a desenvolupar força al tors superior. Milloraràs la teva resistència i tonificaràs els teus músculs.
2. Augment de la confiança i l'autoestima
A mesura que aprens nous moviments i superes els teus propis límits, guanyaràs confiança en tu mateix i desenvoluparàs més autoestima. Veuràs com el teu cos es torna més fort i àgil, cosa que t’ajudarà a sentir-te més segur i positiu a totes les àrees de la teva vida.
3. Expressió artística i creativitat
El pole dance combina elements de dansa, acrobàcies i expressió personal. Et permet explorar el teu costat creatiu i trobar el teu propi estil únic. Pots experimentar amb diferents moviments, coreografies i música, cosa que et brinda una forma d’expressió artística i alliberament emocional.
4. Eficiència metabòlica
Com que és una activitat física intensa treballant diferents grups musculars, el teu metabolisme s’accelera, fet que contribueix a la pèrdua de greix, a l’augment del múscul millorant el teu Índex de Massa Corporal.
5. Millora de la flexibilitat i la coordinació
Milloraràs la flexibilitat i el rang de moviment. Et pot ajudar a mantenir una bona posició. A més, la coordinació requerida per fer els tricks t’ajudarà a desenvolupar habilitats motores.

Parlen de nosaltres

Logo La Sexta

Noticias en La Sexta

Logo Betevé

Barcelona TV

Logo Monkey Show

Monkey show

Noticia Pole Dance Factoy en Diari Ara

Diari Ara

‘Pole dance’: de ball sexi a esport de competició

Noticia Pole Dance Factoy en La Vanguardia
La Vanguardia

‘Pole Dance, el deporte de la barra americana se abre camino en Barcelona

Noticia Pole Dance Factoy en El Periodico
El Periódico

‘Pole dance’: s’estén el fitnes amb barra lliure

Noticia Pole Dance Factoy en Pronto Pro
ProntoPro

Empoderament a través del pole dance